Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Лазерна епилация

на зона крака

Готови ли сте да спрете да измъчвате краката си с бръснене, коламаски, епилатори или депилиращи кремове? Значи сте попаднали на правилното място.

Лазерната епилация…

  • е правилното решение никога да не се бръснете отново. 
  • Нежно ще премахне космите на краката ви, без да изпитвате болката, която се причинява от коламаската или епилатора.
  • Е по-евтино от рутинното бръснене, депилиращите кремове и коламаските.
Сдобийте се с нежна и гладка кожа на краката завинаги.
0 минути
Средно жените прекарват 131 минути за бръснене всеки месец.

Какво преставлява лазерната епилация на зона крака

Благодарение на лазерната епилация подутините от бръсненето, болезнената коламаска и подкожните косми остават в миналото. Краката ви ще бъдат по-меки и гладки, ще изглеждат невероятно, без космените фоликули да създават сенки в кожата ви.

Нашият лазер третира космения фоликул и по този начин премахва корена на косъма, без да уврежда или дразни кожата ви. По време на процедурата нашият висококвалифициран терапевт ще нанесе охлаждащ контактен гел върху третираната зона, така дискомфортът ще бъде сведен до минимум. С унищожени корени, тези косми никога няма да пораснат отново… а вие ще имате гладки крака, без косми. 

Процедурите са изключително бързи, благодарение на голямата площ, с която разполага апликаторът.

Legs

Как да се подготвите за лазерната епилация?

Процедурите са изключително бързи, благодарение на голямата площ, с която разполага апликаторът. 

Как да се подготвите за лазерната епилация? 

Преди лазерната епилация не трябва да сте се излагали активно на слънце или солариум поне 5 дни. За да бъде лазерната епилация ефективна, трябва да са минали 25-30 дни, ако сте премахвали космите от корен- с кола маска или епилатор. Преди процедурата е нужно да обръснете гладко зоната на предишния ден. В деня, в който ще се извършва лазерната епилация не нанасяйте лосиони, кремове и дезодоранти. 

А хубавата новина е, че между процедурите можете да бръснете космите или да ги минавате с тример, за разлика от коламаската, при която космите трябва да имат дължина, за да бъдат премахнати.

Защо лазерната епилация е идеалният метод за премахване на космите от краката? 

Лазерната епилация на краката струва по-малко от коламаска, бръснене или използване на депилиращи кремове. Благодарение на лазерната епилация с нашия несравним и модерен лазер Soprano Titanium, ще имате копринена, гладка кожа на краката завинаги.

Ще бъдете винаги готови да носите къса пола или къси панталонки. Няма повече да се налага да се бръснете в последната минута или да носите дълги панталони, само защото нямате време за бръснене. Винаги ще сте готови да покажете гладките си крака!

Кажете сбогом на болката от коламаска и на досадното ежедневно бръснене!

Нашият лазер е достатъчно безопасен като лазерният лъч се насочва към космения фоликул, без да уврежда повърхността на кожата и вътрешните тъкани. 

Никога няма да се бръснете отново. 

С изключителния Soprano Titanium на Alma резултатите са гарантирани за цял живот. Лазерната епилация е най-добрият начин да премахнете космите по краката и да имате трайно нежна, мека и копринена кожа на краката. 

Насрочете своята безплатна консултация, за да научите повече за лазерната епилация днес!