Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Естетична грижа

Мезотерапия

Мезотерапията е съвременен и широко приложим метод в областта на естетичната дерматология, който заедно с хиалуроновите филъри и други инжекционни процедури допринася за революционизиране на естетичната медицина.

 

Мезотерапията в 6th Sense Aesthetic Center се извършва от др. Ангел Перистерев

 

Какво трябва да знаем

Какво представлява мезотерапията?

Мезотерапията включва микроинжектиране на коктейли от активни съставки като витамини, коензими, минерали, аминокиселини, нуклеинови основи, антиоксиданти, хиалуронова киселина и други в повърхностния, средния или по-дълбок слой на кожата, в зависимост от зоната на третиране, използваните продукти и техниките.

Мезотерапията осигурява прецизна инфилтрация на активните съставки, които стимулират клетъчния метаболизъм, биосинтеза на колаген и еластин, регулират процесите на пигментообразуване и възстановяват ефективната локална микроциркулация. Инжектирането по време на мезотерапията се извършва с помощта на различни ръчни техники или специален мезопистолет. Броят на процедурите се определя от приложението и медицинския протокол.

Хиалуроновата киселина има ниска честота на алергични реакции, а ефектът от процедурата е видим почти веднага.

Мезотерапия - Основни предимства

Това дава възможност ефектът да бъде наблюдаван веднага и с времето да се засилва, докато активните съставки биват използвани изцяло. В зависимост от използваните продукти при мезотерапията, кожата веднага след процедурата придобива свежест и жизненост, а в средносрочен и дългосрочен план – еластичност и стегнатост. С времето се намаляват пигментационните неравности и различията в тена на кожата.

ФИЛЪР REVOLAX DEEP 1 ML.

Revolax Deep 1ml.

Посредством инжектирането на хиалуронова киселина се постига уголемяване на устни, изглаждане на бръчки, коригиране на нос или брадичка и контуриране на лице.

Ефектът може да бъде с различна продължителност, като, има съвети, които трябва да следваш, ако искаш максимално да запазиш ефекта на филъра.

Самата процедура е безболезнена, тъй като преди инжектирането на филъра се поставя упойка под формата на крем, която помага за безболезненото и неусетно преминаване на процедурата.

500 лв. 300 лв.

Допълнителна информация

1

Кой извършва процедурата?

Мезотерапията в 6th Sense Aesthetic center се извършва от др. Ангел Перистерев.

2

Как пРОТИЧА ПРОЦЕСА?

Чрез подкожното инжектиране на коктейл от полезни за кожата хиалуронова киселина, минерали, витамини и други активни съставки, с мезотерапията се достига до дълбоко ниво и се третира до съвършенство новопоявилите се бръчки, тъмни кръгове, петна или дори торбички под очите.

3

Процедурата преминава в следните няколко етапа – внимателно почистване на кожата, поставяне на обезболяващ и успокояващ крем и след това стартиране на същинската част. Тя представлява няколко деликатни пробождания с тънка игла на няколко милиметра в кожата (1-4). След това кожата отново се почиства и оставя да отпочине.

Снимки преди и веднага след

Направете запитване

Запазете час

Направете първата крачка и запазете час или просто направете безплатна консултация с наш специалист.

ФИЛЪР REVOLAX DEEP 1 ML.

РАЗПРОДАЖБА!

1 ML. ФИЛЪР REVOLAX DEEP

500 лв. 300 лв.

Как да закупите процедурата?

Процедурата е предпочитана от всички, които искат да нанесат дребни естетични корекции.


Този продукт може да бъде закупен с директна поръчка от сайта.

Или на изплащане, на 6 равни вноски с 0% оскъпяване през ДСК Банк или ТБИ Банк.

Примерна вноска за пакет от 6 процедури – 6х50лв.

Ако желаете да закупите този пакет на изплащане, моля обадете се на телефон: 0999 600 600.

Закупете желаната процедура

Закупете филър за устни
Revolax deep 1ml.

Направете първата крачка и закупете процедурата.