Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Кои зони можем да третираме с лазерна епилация

Лазерната епилация е одобрено от Здравните власти лечение за премахване на космите от тялото. За разлика от бръснене, IPL, кола маска или епилатор, лазерната епилация ще доведе до невероятни резултати, без да изпитвате нетърпимата болка от остарелите начини за обезкосмяване.

Независимо дали става дума за подмишниците, горната устна и брадичка, краката, Цяла интимна област или гърба/кръста, ние можем да премахнем космите от всяка зона на тялото.

1 лв.
Кола маската струва средно 50 лв.на месец през целия живот.

Лазерна епилация на зона цял интим и Бикини Линия

Вашата интимна зона и бикини линия изискват специална поддръжка всеки път, когато планирате да отидете на басейн или на море. Не губете време за лепкави и болезнени кола маски, за да се отървем от досадното си окосмяване. Имаме единственото нежно, безболезнено и постоянно решение за вашата бикини зона и интимна област. 

Сега е моментът да укротите дивата си бикини линия с нежно, безболезнено и постоянно решение никога повече да не се бръснете.

Научете повече за лазерната епилация на интимната зона и бикини линията. 

Лазерна епилация на горна устна и брадичка.

Омръзна ли ви да поддържате зоната над горната устна с болезнена кола маска и токсични кремове?

Нашият лазер е достатъчно нежен и безопасен, за да третира деликатната кожа, включително лицето ви. Ние полагаме специални грижи за зони като устните, брадичката и дори бузите. Кажете сбогом на дългото губене на време в болезнена кола маска и кажете здравей на сияещо лице, с което можете да сте уверени всеки ден.

Няма значение какво причинява нежеланото окосмяване по лицето ви – PCOS,хормонални промени, поради бременност или менопауза – нашите лазери могат да ви отърват от тях, ЗАВИНАГИ!

Научете повече за лазерната епилация на горна устна и брадичка.

Лазерна епилация на краката

Никога няма да се бръснете отново. С лазерната епилация краката ви вече няма да бъдат жертви на прорезни рани или сърбеж, които причинява бръсначът. Кожата на краката ви ще бъде по-мека и ще изглежда невероятно, без космените фоликули да създават сенки в кожата. За разлика от депилиращите токсични кремове, лепкавите кола маски за домашна епилация, болезнените епилатори или евтината фотоепилация, лазерната епилация е истинското решение никога повече да не използвате тези остарели методи. Забравете и за подкожните косми, които често причиняват рани и белези в опитите си да ги премахнете.

Научете повече за лазерната епилация на краката.

Лазерна епилация за по-тъмни тонове на кожата

Нашата лазерна епилация работи върху всички тонове на кожата. Някои методи за епилация са ограничени до светла кожа, но нашият лазер е достатъчно прецизен, за да се насочи към космения фоликул и да елиминира растежа на косъма в корена, без да уврежда повърхността на кожата. Дори и най-тъмните тонове на кожата могат да бъдат третирани, дори и кожа с тен.

Повече информация за лазерната епилация за тъмни тонове на кожата.

Лазерна епилация за мъже

Космите на гърба и гърдите, врата и шията, косматите рамене могат да бъдат истински проблем в горещите летни дни, под ризи или за кариера, която изисква чист външен вид. Ако сте готови да спрете да се борите с тялото си, направете следващата стъпка като се отървете от излишното окосмяване. Ние третираме голямо разнообразие от зони на тялото, които не могат да се третират с кола маска и сме сигурни, че ще останете доволни от резултатите. Лазерната епилация е най-добрият начин да се отървете от космите завинаги и иновативният лазер Soprano Titanium е вашето решение.

Научете повече за лазерната епилация за мъже.