Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Лазерна епилация

на горна устна и брадичка

Омръзна ли ви да се опитвате да скриете мустаците си? Време е да се сбогувате с космите на лицето си ЗАВИНАГИ!

Лазерна епилация…

е правилното решение никога да не се бръснете отново. Нежно ще премахне космите над устните, брадичката, скулите и бузите ви, без да изпитвате болката, която се причинява от пинсетата, коламаската или епилатора.

Е по-евтино от поддържането на рутинно бръснене, депилиращите кремове и кола маските.

Пригответе се за гладкото лице без косми, което винаги сте искали

Средно клиентите ни са загубили над 95% от космите си след 6 процедури.

Какво представлява лазерната епилация на зона горна устна и брадичка?

С лазерната епилация самобръсначките и болезнената кола маска ще се превърнат в далечен спомен. Ще получите постоянните резултати, които винаги сте искали, без риск от порязване със самобръсначка или смущаващи враснали косми. Вашето време е твърде ценно, за да продължите да го губите с остарели методи за обезкосмяване. Нашият лазер третира космения фоликул и по този начин премахва корена на косъма, без да уврежда или дразни кожата ви. По време на всяко лечение с нашия висококвалифициран терапевт се нанася охлаждащ контактен гел в третираната зона, за да се създаде възможно най-комфортното изживяване. Също така нашият лазер Soprano Titanium притежава вградена охладителна система, която позволява процедурата наистина да бъде безболезнена. С елиминирането на корените, тези косми изчезват завинаги… което ви дава трайно гладка кожа. Освен това няма нужда да се разхождате с неудобни стърчащи косъмчета между срещите! За разлика от коламаската, можете да се бръснете между процедурите или да използвате тример!

 Защо лазерната епилация е идеална за премахване на окосмяването по лицето?

Лазерната епилация е безболезнена, безопасна, по-евтина и отнема по-малко време от безкрайната рутина на коламаска, пинсета или бръснене.

Бъди уверен. Никога не се притеснявайте, че хората отново ще забележат косъмчетата над горната устна или брадичката ви! Отървете се от досадното окосмяване по лицето завинаги!

Лазерната епилация е едно наистина комфортно лечение. Сбогом горещ восък и порязвания от самобръсначка! Нашият лазер разполага с успокояващ охлаждащ накрайник на апликатора, с който нежно се третира деликатната кожа на лицето. 

Изхвърлете бръснача. Завинаги! 

С изключителния Soprano Titanium на Alma, вашите резултати са гарантирани за цял живот.

Лазерната епилация е най-доброто решение за нежеланото окосмяване в зоната на горната устна или брадичката.
Насрочете своята безплатна консултация, за да научите повече за лазерната епилация днес!

BeforeBeforeAfter
BeforeBeforeAfter
BeforeBeforeAfter
BeforeBeforeAfter