Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Лазерна епилация

Лазерна епилация на бикини линия и интимната зона

Премахването на космите от деликатните зони като вашата бикини линия и интимна зона може да бъде доста трудно и болезнено, ако използвате коламаска или депилиращи ленти.

Лазерната епилация…

  • е по-евтино от месечното плащане за коламаска.
  • ще се насочи към цялото окосмяване в зоната и е по-малко болезнено от коламаска. 
  • за разлика от бръсненето или IPL, ще премахне нежеланото окосмяване завинаги.

Кажете здравей на най-гладката си бикини линия и интимна зона. 

0 лв.
Ако трябва да сметнем колко пари даваме за коламаска през целия си живот за интимната зона, това се равнява на 25 000 лв.

Защо лазерната епилация е идеалният метод за премахване на окосмяването по интимните части?

Кажете сбогом на бръсначите и на болезнените и лепкави коламаски!

Лазерът е насочен към космения фоликул, за да елиминира корена на косъма, без да навреди на кожата и без да засяга околните тъкани. С унищожен корен на косъма, той никога няма да порасне отново, така че ще се отървете от космите завинаги.

С нашия лазер лечението е изключително бързо и не изисква време за възстановяване, така че след това можете веднага да се завърнете към обичайните си задължения. Дори можете да си направите процедурата в обедната почивка.

  • Хубавата новина е, че можете да се бръснете между процедурите и не е нужно да оставяте космите дълги, както при коламаската. 
  • Лазерът е достатъчно нежен, за да се използва по цялото тяло, включително чувствителната зона на бикини линията и интимната част.

Ще забравите завинаги за ежедневното бръснене, за порязванията от острия бръснач, за раните, както и за болката и подкожните косми, в следствие от използването на кoламаска и епилатор.

Bikini_Top-Bottom

Защо лазерната епилация е идеална за интимната част на тялото?

Деликатната кожа около бикините ви заслужава да бъде третирана нежно – не я измъчвайте с бръсначи и разтопен восък!

Готови за плаж? Винаги. Изненадващите  срещи вече няма да представляват проблем за вас, защото няма да се налага да се бръснете  в последната минута. Винаги ще сте подготвени за сезона на банските след лазерната епилация.

Получавате постоянни резултати! Без повече бръснене или болезнена коламаска! Никога повече! Вашата гладка кожа е тук. 

Получавате нежно обезкосмяване. Тъй като лазерът е насочен към космения фоликул, кожата ви не страда от абразивното действие, което могат да причинят бръсначи, депилатори или горещи восъци, така че да не рискувате да навредите на защитната повърхност на кожата. Лазерът е насочен към космения фоликул и не уврежда повърхността на кожата, нито пък засяга околните тъкани и вътрешни органи. 

Лазерната епилация е най-добрият начин да премахнете космите от зоната на бикините. Това е най- безопасният и ефективен процес, който ще ви гарантира наистина гладка кожа като на бебе.

Насрочете своята безплатна консултация, за да научите повече за лазерната епилация днес!

Запази безплатна консултация или се свържете с нас на телефон
0999600600