Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Лазерна епилация

на интимната зона

Лазерната епилация е най-доброто решение за премахване на нежеланото окосмяване в деликатните зони. Бръсненето около зоната на бикини линията, интимната зона или задните части е трудна работа, а да не говорим, че на тези места лесно можете да се порежете. 

С лазерната епилация никога повече няма да се притеснявате от порязвания от бръснач и враснали косми, които се получават често от епилатора и коламаската, а най- хубавото е, че ще се сбогувате с космите си завинаги. 

Без повече разкъсване на космените фоликули с горещ восък, без повече досадно ежедневно бръснене и губене на време.

Лазерната епилация ще ви реши един наистина голям проблем с елиминирането на всички косми, разположени в тази труднодостъпна зона. 

0 лв.
За Цял живот Коломаската на интимна област струва над 25000лв

Интимната зона, наричана често и бразилска зона, включва цялата зона на бикините и между задните части, включително перианалната зона.

Нашият униакален лазерен апарат Soprano Titanium е достатъчно безопасен, за да се използва в нежни и деликатни зони, без да изгори или увреди кожата. Можете да бъдете спокойни, че сте в сигурни ръце, защото лазерът се оперира от специалисти, които са обучени за безопасно използване на лазера около чувствителната анатомия.

Ние ще ви помогнем да откриете най- правилното решение да изгладите кожата си завинаги, дори в най- деликатните части на тялото.

Ние знаем колко е важно за вас да планирате времето и бюджета си. Ако трябва да сметнем колко пари давате за коламаска през целия си живот за интимната зона, това се равнява на 25 000 лв.

Защо лазерната епилация е идеалният метод за премахване на окосмяването по интимните части?

Лазерната епилация ще се погрижи да забравите за всички нежелани косми в зоната на бикините, триъгълника и между бузите.

Интимната зона, наричана често и бразилска зона е чувствителна, но нашият лазер се достатъчно нежен, за да се насочи към космения фоликул, без да нарани повърхността на кожата и околните тъкани. Така след 6 процедури вие ще се сдобиете с мека и гладка кожа завинаги.

Резултатите се виждат още след първата процедура. 

Хубавата новина е, че можете да се бръснете между процедурите и не е нужно да оставяте космите дълги, както при коламаската.

Лазерът е нежен, така че може да третира и най- чувствителните зони безопасно и ефективно.

Защо да използвате лазер за вашата интимна зона?

Кожата предпазва тялото ви от увреждане и заслужава да се грижите добре за нея. Това означава, че не трябва да я третирате с горещи восъци и ръждясали бръсначи. Ще получите дълготрайни резултати и ще си спестите време, без тежестта на нежеланото окосмяване с нашето нежно обезкосмяване.Ще сте винаги готови за всеки момент! Спрете рутината на акробатичното достигане на труднодостъпните места на вашето тяло и се отървете от нежеланото окосмяване в бразилската зона завинаги.Резултатите са завинаги! Благодарение на лазерната епилация ще се сдобиете с така мечтаната гладка и нежна кожа, без повече косми.

След 6 процедури се сбогувайте с тези досадни косми завинаги. 

Ще получите резултати за цял живот.

Нашите специалисти полагат допълнителни грижи, за да се уверят, че вашето лечение е нежно, ефективно и най-вече безопасно. Тяхното обширно обучение означава, че ще получите лечението, което искате, с комфорта, който заслужавате, без да жертвате качеството.

Лазерната епилация е най-добрият начин да премахнете космите от тялото си. Това е най-безопасният и ефективен процес за трайно гладка кожа.

Запази безплатна консултация или се свържете с нас на телефон
0999600600