Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Wonder Sculpting
Нервно мускулна стимулация

Разработен в Испания от водещи специалисти в областта на машините за естетични процедури, Wonder®  Sculpting е първият и единствен апарат за нервно мускулна и електромагнитна стимулация.

Какво преставлява

Wonder Sculpting
Нервно мускулна стимулация

Само две 25-минутни сесии седмично са достатъчни, за да се сдобиете с мускулесто и дефинирано тяло за кратко време. Процедурата Wonder Sculpting води до същото мускулно развитие, метаболитни промени и калориен прием като няколко часа тренировки във фитнеса. Wonder® произвежда 52 000 силни и дълбоки мускулни контракции само за 25 минути, на рекордна дълбочина от 15 сантиметра.

Нервно мускулна стимулацияWonder Sculpting е революционната процедура, която ви позволява да изградите мускулатура и да премахнете излишните мазнини в рамките на няколко сеанса. Една процедура се равнява на няколко часа натоварване във фитнеса.
Wonder® е първият и единствен апарат, който едновременно комбинира фокусирана електромагнитна и високо интензивна селективна нерво стимулация, което стимулира растежа на мускулите, докато изгаря мазнините в корема, задните части, ръцете и краката едновременно.
wonder

Как работи

Wonder Sculpting
Нервно мускулна стимулация

За разлика от всички други машини за електромагнитна стимулация, предлагани на пазара, нервно мускулна стимулация Wonder Sculpting предлага 100% естествена алтернатива: машината изпраща нервни импулси, които причиняват мускулни контракции също както мозъка прави това при физическо натоварване. Процесът е подпомогнат от електромагнитна стимулация за постигане на висока честота на повторение редувана с моменти на релаксация. В процедурата могат да бъдат включени до 6 мускулни групи едновременно, така че в рамките на 25 минути да бъде извършена една пълноценна тренировка за цялото тяло.

Нервно мускулната стимулация се различава от широко популярната електромагнитна мускулна стимулация с това, че достига на голяма дълбочина в тялото (до 16 см). Така тя има способността да въздейства, както на напречно набраздената мускулатура така и на гладката по стените на кръвоносните съдове и органите. Благодарение на дълбокото си въздействие нервно мускулната стимулация се понася по-леко, без усещане за изтръпване или боцкане с иглички, което е често срещано при мускулните електро стимулации.

Нервно мускулната стимулация е особено подходяща за рехабилитация. Тя спомага за възстановяване на тъканите, органите, нервите и мускулите, които са загубили нормалната си функция в резултат на заболяване или нараняване. Нервно мускулната стимулация е незаменима при лечението на заболявания нервите водещи до ограничаване на активните движения, намаляване на силата и хипотрофия на мускулите.

Комбинацията от нервно мускулна и електромагнитна стимулация дава двойно по-добър резултат. Подобрява кръвообращението и храненето на тъканите, намалява застойните явления и продукти на умора. Ритмичната контракция на мускулите подобрява кръвната циркулация, обмена на веществата и активира метаболизма в третираните зони.

Много приложения едновременно. С помоща на няколко апликатора работи на 6 различни мускула едновременно.

гореща оферта

WONDER SCULPTING НЕРВНО МУСКУЛНА СТИМУЛАЦИЯ

12 процедури с Wonder Sculpting на цена от 1200лв намалени от 2400лв

2400 лв. 1200 лв.

Очаквани резултати

Wonder Sculpting
Нервно мускулна стимулация

Защо да избера

Wonder Sculpting
Нервно мускулна стимулация

Ключови предимства

Противопоказания

Направете запитване

Запазете час

Направете първата крачка и запазете час или просто направете безплатна консултасия с наш специалист.

гореща оферта

WONDER SCULPTING НЕРВНО МУСКУЛНА СТИМУЛАЦИЯ

12 процедури с Wonder Sculpting на цена от 1200лв намалени от 2400лв

2400 лв. 1200 лв.