Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Лазерна епилация

тъмни тонове на кожата

Работи ли лазерната епилация за цветнокожи?

Ето истината за лазерната епилация за тъмни тонове на кожата.

Лазерната епилация…

  • е безопасна и ефективна за всеки тон на кожата;
  • елиминира страничните ефекти при бръснене като фоликулит;
  • е по-евтино от коламаска в дългосрочен план;
  • ще се насочи към цялото окосмяване в зоната и е по-малко болезнено от епилатор и коламаска;
  • за разлика от бръсненето или IPL, ще премахне нежеланото окосмяване завинаги.

Кажете здравей на най-гладката си кожа!

% 0
Средно клиентите ни са загубили над 95% от космите си след 6 процедури

Защо лазерната епилация е безопасна за всички тонове кожа?

Доста често срещано погрешно схващане е, че лазерната епилация няма да работи за хора с по-тъмен тон на кожата. Макар че това може да е било вярно, когато FDA одобри лазерната епилация за първи път в края на 90-те години, технологията напредна през годините, за да я направи безопасна, дори и за най-тъмните тонове на кожата.

Важно е обаче да се спомене, че някои места, които рекламират услуги за лазерна епилация, наистина използват технологията IPL или Intense Pulsed Light – същата остаряла технология, която се намира в повечето домашни устройства. Това не е истински лазер и НИКОГА не трябва да се използва върху по-тъмни тонове на кожата! Не само, че резултатите няма да са добри, но за цветнокожите може да доведе до изгаряния и усложнения.

Нашият лазер, Soprano Titanium, осигурява най-безопасните процедури за по-тъмни тонове на кожата. Soprano Titanium е съвременна иновативна технология, която съчетава едновременно 3- те най- ефективни дължини на вълната- за светла кожа Александрит, Диод- за по- плътни косми и за по-тъмна кожа Nd: Yag. Технологията Nd: Yag има по-слаба степен на абсорбция на меланин и по-дълги дължини на вълната, което я прави безопасна за използване при тъмни тонове на кожата.

Тази комбинация от технологии позволява на нашите висококвалифицирани специалисти да изготвят персонализирани планове за лечение, които да отговарят на точните нужди на тона на кожата и типа косми на всеки клиент. 

Това е персонализирането, което ни позволява безопасно и ефективно да извършваме лазерна епилация на всеки тон на кожата – от светлата до най-тъмната.

Единственият въпрос сега е: готови ли сте да получите гладката кожа без косми, която винаги сте искали?

Планирайте своята безплатна консултация още днес!

Лазерна епилация за

по-тъмни тонове на кожата

Когато се извършва правилно, лазерната епилация е безопасна за всички тонове на кожата. Въпреки това, има няколко неща, които ще искате да знаете, преди да изберете кой да извърши вашата лазерна епилация.

Технология. Важно е да се уверите, че за вашето лечение се използва правилната лазерна технология. За по-тъмни тонове на кожата, Nd: Yag лазерната технология е най-доброто за осигуряване на безопасни и ефективни процедури за лазерна епилация.

Експертиза. Откриването дали терапевтът, който извършва процедурата има опит в лазерна епилация на по-тъмни тонове на кожата, трябва да бъде решаваща част от вашето изследване. Например всички наши терапевти са оторизирани да работят със Soprano Titanium и са третирали всеки фототип кожа. 

Резултати за цял живот. 

Имате въпроси без отговор относно лазерната епилация за тъмни тонове на кожата? Нашият любезен, компетентен екип с удоволствие ще отговори на всички въпроси, които може да имате.

Насрочете своята безплатна консултация, за да научите повече за лазерната епилация днес!