Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Soprano Titanium Laser – най-иновативният лазер за гладка и нежна кожа 


Днешната култура е съсредоточена около удобството и оптимизирането на нашето ежедневие. Нека си го кажем – стандартните методи за обезкосмяване отнемат време, неудобни са и най-вече болезнени. Никой не очаква с нетърпение острата болка от кола маска, а бръсненето често може да доведе до дразнене на кожата, порязване и подкожни косми.

Лазерната епилация предлага идеалното решение – по-дълготраен ефект и по-естествен вид. Съвременните модерни машини позволяват бърза, безопасна и безболезнена процедура. Ето защо, ако все още правите кола маска или се бръснете, време е да преминете към лазер.

Лазерната епилация някога била известна като сложна и скъпа процедура, запазена само за най-отбраните, важни и заможни клиенти. Години по-късно, тя става все по-популярна сред всички, които искат да имат гладка и нежна кожа без косми. 

Днес с помощта на най-технологично напредналата машина в света, Soprano Titanium, резултатите са значително подобрени. Ето какво трябва да знаете за най-добрия апарат за лазерна епилация и защо да се подложите на процедури със Soprano Titanium, ако искате да забравите за нежеланото окосмяване.

Предимствата на лазерната епилация

Докато бръсненето, използването на епилатор и кола маската са разумни краткосрочни решения за обезкосмяване, техните химикали и пластмасови отпадъци могат да имат значително отрицателно въздействие върху околната среда. Те също могат да причинят чувствителност и врастващи се косми, които могат да доведат до възпаления. 

Лазерната епилация е бърз и нежен начин за премахване на нежеланото окосмяване с по-дълготраен резултат. Като ефективно решение за врастване на косми, лазерната епилация гарантира, че ще забравите за раздразнената кожа и червените подутини. 

Какво е Soprano Titanium?

Когато става въпрос за апарати за лазерна епилация – Soprano Titanium е най-новата технология и се счита за най-добрата машина за лазерна епилация. Няма друго устройство или технология като Soprano Titanium. Без значение какъв е вашият тип кожа или косми, бъдете сигурни, че Soprano Titanium ще ви осигури гладка и нежна кожа за по-дълго време, благодарение на:

3D технология, която излъчва три различни дължини на вълната едновременно, всяка със своите предимства:

  • YAG 1064nm – осигурява дълбоко проникване, насочено към дълбоки космени фоликули и безопасно за по-тъмни типове кожа;
  • Diod 810nm – оптималната дължина на вълната за безопасно премахване на груби и фини косми за всички типове кожа;
  • Alex 755nm – с висока абсорбция от меланинови пигменти за успешно третиране на фини, по-светли косми.

Лазерът се трансформира в топлинна енергия, която от своя страна спира растежа на космите като унищожава околните стволови клетки, осигурявайки ви по-дълготрайно решение за епилация.

Уникалният апликатор на уреда Soprano Titanium преодолява предизвикателствата на различните типове кожа, типове косъм и плътност на косъма с безпрецедентни резултати. 150 лазерни лъча с три дължини на вълната се излъчват в секунда чрез изключително голям апликатор – което означава, че процедурата ще бъде много по-бърза в сравнение с други стандартни устройства.

Най-съвременната технология осигурява лазери с висока плавност и висока честота – това означава, че нагряването на тъканите е по-постепенно и следователно по-безопасно за кожата. Методът в движение разпределя лазерната енергия равномерно върху повърхността за хомогенно покритие с превъзходни резултати, невероятно бързи процедури и без болка.

Защо Soprano Titanium?

Soprano е клинично доказана система за епилация от световна класа, използвана от водещи лекари в първокласни клиники по целия свят.

Създателите на машината споделят: „Просто направихме най-доброто още по-добро. Soprano Titanium е най-добрата машина за лазерна епилация на пазара днес. Тя съчетава изключителна функционалност с несравним комфорт.

С какво Soprano Titanium се различава от другите машини?

Той е безопасен, превъзходен и позволява значително по-бързо премахване на космите от всяка зона. Лазерът Soprano Titanium:

  • Осигурява епилация, при която болката е сведена до минимум или липсва;
  • Е безопазен и ефективен;
  • Е подходящ за всички нюанси на кожата и при всички сезони;
  • Е клинично доказан в цял свят;
  • Разполага с охлаждаща система IcePlus за допълнителен комфорт.

Тъй- като машината е с голяма накрайник, тя е идеална за по-големи площи като целия крак.

За разлика от други машини за лазерна епилация, поради революционната SHR технология, болката е сведена до минимум.

Може да се използва за третиране на естествено загоряла кожа, следователно, ако наскоро сте се върнали от почивка, Вашето лечение ще продължи да бъде ефективно.

Какви зони могат да бъдат третирани със Soprano Titanium?

Процедурата лазерна епилация може да се прилага както на мъже, така и на жени като почти всички части на тялото могат да бъдат третирани. Най-често епилираните зони са лицето, шията, бикини линията, подмишниците, краката и ръцете.

Има ли значение какъв цвят са космите?

Тъй- като технологията е напреднала, лазерите с регулируеми дължини на вълната правят безопасно използването на лазерна епилация при по-тъмни тонове на кожата, както и възможността да бъдат третирани по-светли косми. 

Постоянна ли е лазерната епилация със Soprano Titanium?

Лазерната епилация Soprano включва сложна 3D лазерна технология за премахване на прекомерно или нежелано окосмяване, без да се уврежда заобикалящата кожна тъкан. Обикновено се забелязва редуциране на окосмяването още при първата процедура, а до третата вече се виждат сериозни резултати. След шест процедури можете да очаквате около 90% намаление на растежа на космите. 

Резултатите ще варират в зависимост от вашия тип косъм, цвят и в каква фаза на растеж се намират космите по време на процедурите. Хормоните в тялото също са фактор, който може да повлияе на резултатите. 

Ще има ли нужда от допълнителни процедури?

Космите ни винаги са в различни части от цикъла на растеж. Следователно виждаме средно между 10-20% от космите, засегнати от всяко лечение. След това лечението трябва да се повтаря на всеки 6-8 седмици, за да се осигурят дълготрайни резултати. 

Има ли нужда от специфична грижа преди и след процедурата? 

Важно е кожата да бъде добре обръсната преди процедурата. След това нашият терапевт ще извърши задълбочена консултация и преглед на зоната, която ще бъде третирана. Той ще ви зададе няколко въпроса свързани със състоянието на кожата ви и с това дали към момента на процедурата приемате определени лекарства. Моля, имайте предвид, че някои антибиотици могат да предизвикат хиперпигментация. 

След процедурата ви препоръчваме да използвате слънцезащитен крем върху откритите зони в продължение на 24 часа. Топлинните процедури, сауните и пряката слънчева светлина също трябва да се избягват. Между процедурите винаги бихме препоръчали използването на висока UVA и UVB слънцезащита.

Leave a comment