Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Естетична грижа

Подаръчен ваучер

Купуването на подаръци за специален повод винаги е било колкото вълнуващо, толкова и голям кошмар.

Винаги се чудим какво да вземем на любимите си хора, дали ще им хареса и дали това, което сме избрали, ще бъде практично за тях.

Понякога след като видим реакцията им, оставаме разочаровани, че не сме избрали нещо друго.

Опитваме се да бягаме от клишета, но това допълнително ограничава опциите ни. И така всеки път се оказваме в капана на този омагьосан кръг.

Какво трябва да знаем

Подаръчен ваучер от 6th Sense Aesthetic Center

Разбира се, това не е задължителен сценарий. Ние в 6th Sense Aesthetic center ви даваме възможност да подарите нещо наистина неповторимо и персонално. Разработихме специални предложения на нашите подаръчни ваучери, които можете да закупите и да подарите на своята половинка, любими хора или дори като корпоративен подарък.

Най-хубавата част е, че вие избирате стойността на ваучера, а те могат да направят селекцията на естетичните процедури, от които искат да се възползват. Сумите на ваучерите не представляват готови пакети – всеки сам прави избора си.

Универсален подарък за специален човек

Уникален Подарък

Подаръчният ваучер е една наистина колкото универсална, толкова и индивидуална идея за подарък, както за дамите, така и за представителите на силния пол, които се грижат за своя безупречен външен вид или искат просто да се поглезят с някоя терапия за лице

Страхотни емоции

А вие им давате точно това – красота и приятни емоции за техния специален повод. Именно правото сами да изберат от какво да се възползват, дава изцяло персонален характер на подаръчния ваучер и го прави перфектният избор.

Подходящ за всеки

Този жест на внимание ще внесе красота в ежедневието и ще помогне на получателите му да направят още една стъпка към съвършената визия. А това е най-краткият път към високо самочувствие и увереност. Ако искате да направите техния празник незабравим, това е точният начин да постигнете целта си.

Подарете красота!

1

за кого

Зарадвайте хората, които са близки до сърцето ви като им подарите време за самите тях. Това е чудесна изненада, независимо от повода – за рожден ден, имен ден, юбилей или годишнина.

2

Какво

Те ще могат да се насладят на персонализирана грижа от най-висок клас при абсолютна дискретност,

3

Как

Вземете подаръчен ваучер от нашия сайт само с няколко клика – бързо и лесно!Подарете красота и емоция на любимите си хора!

Направете запитване

Запазете час

Направете първата крачка и запазете час или просто направете безплатна консултасия с наш специалист.