Skip to content Skip to footer
Пон.-Пет.. 09:00-20:00 ; Съб. 10:00-20:00

Повече за нас
6th Sense Aesthetic Center

Научете повече информация за нас, защото ние създадохме естетичен център с най-добрата апаратура. Заложихме на терапевти с доказан опит, без компромиси в качеството на услугата и обслужването на нашите клиенити.

Заложихме на модерен и стилен интериорен дизайн като се доверихме на дизайнери с опит в изграждането на естетични центрове във Франция, Англия и Малта.  Разположихме го на 2-тия етаж, в престижната сграда Emirate Apart Residence  с невероятна гледка към Витоша планина.

Ако и ти търсиш такова място, заповядай в 6th Sense!

Отзиви от клиенти

6th Sense Лазерен Център
5.0
На база на 80 отзива
powered by Google
Tsvetelina IlievaTsvetelina Ilieva
07:03 24 Aug 23
Nadya LazarovaNadya Lazarova
07:05 14 Aug 23
Много любезно обслужване. Апаратурата е нова. Има паркинг.
Ralica CikovaRalica Cikova
09:15 10 Aug 23
Stefan ShopolovStefan Shopolov
07:02 03 Aug 23
Vera AsenovaVera Asenova
07:44 18 Jul 23
Изключително доволна съм от лазерния център, посещавам го повечеот половин година. Мястото е чисто и приветливо, терапевтката е много учтива и внимателна. Доволна съм и от резултатите, разбира се някои зони се повлияват по-добре за момента. Има много свободни места за паркиране, което също е голямо удобство.
Catherine GCatherine G
12:15 10 Jul 23
Изключително доволна съм от мястото, от процедурите и от отношението. Особено от отношението. Всеки път процедурите ми се правят от различна жена и всички са еднакво усмихнати, грижовни и много прецизни. Препоръчвам с две ръце и два крака!
Madlena BojilovaMadlena Bojilova
08:39 30 Jun 23
Много професионално и мило отношение и много добри резултати още след първата лазерна процедура.
Slavi IvanovaSlavi Ivanova
22:05 16 May 23
Използвам услугата лазерна епилация от есента на 2022 и до момента винаги съм оставала доволна от ефекта на процедурите и обслужването.Преди 5то ми посещение наскоро изненадващо (само ден преди часа ми, при положение, че преди месец се е случило преместването) разбрах от служители на центъра, че има нов адрес. Факт е, че за мен удобната локация е от огромно значение, и поради късното уведомление нямах възможност дори да сменя часа си.. Разочароваща за мен е не само новата трудно достъпна локация, но и фактът, че към момента новото студио е неприветливо и студено място (строителна площадка), където ми беше дискомфортно дори да се съблека. Поради гореизложеното за съжаление няма да продължа да ползвам услугите на центъра в бъдеще.
Delyana NemskaDelyana Nemska
07:02 21 Apr 23
Най-добрия лазерен център в София! Уникални професионалисти, жестока гледка, страхотна първоначална консултация!
Diana MarinovaDiana Marinova
08:37 02 Mar 23
Изключително съм доволна. Още след първата процедура се забелязва забавяне на растежа и падане на количество косми. Момичетата са мили, внимателни, забавни, предразполагащи и информативни.
walentina wutewawalentina wutewa
08:06 21 Feb 23
Лазера е много добър и резултатите са страхотни. Жената която прави епилацията е страхотна
Vera AsenovaVera Asenova
08:14 15 Jan 23
Изключително приятна атмосфера, всичко е ново и хигиената е перфектна. Персоналът е много внимателен по време на процедурата, която е безболезнена. Отговарят на всички въпроси, отзивчиви и любезни са. Удобно е за паркиране, гледката също е страхотна и само допринася за още по-доброто изживяване. Ефект се наблюдава още след пъравата процедура. Препоръчвам с две ръце!
Malina YosifovaMalina Yosifova
09:42 21 Dec 22
Мястото е страхотно, обслужването също. Момичето беше много мила, обясняваше какво следва и какво да очаквам. Безболезнено е. И след първата процедура усетих забавяне на растежа.
js_loader

Контакти

Адрес

бул. България 132Emirate Apart Residence 2-ри ЕтажСофия