Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

3 причини да запазите своя час за лазерна епилация още сега!

Съвременната технология ви дава много възможности както за временно, така и за перманентно обезкосмяване. В този случай, изборът е максимално улеснен, благодарение на последните технологии в лазерната епилация, които ви осигуряват дълготраен резултат, а процедурата е изключително бърза и безболезнена. Ето 3 причини да запазите своя час за лазерна епилация още сега, ако искате да имате гладка и нежна кожа за по-дълго време. 

Лазерната епилация осигурява страхотни, дълготрайни резултати

За разлика от бръсненето, използването на кремове за депилация или кола маска, резултатите от лазерната епилация са постоянни. Това е така, защото лазерната епилация трайно унищожава клетките, които позволяват на косъма да расте. Процесът може да премахне почти 98% от нежеланото окосмяване, в зависимост от използвания метод, зоната, от която искате да премахнете космите, и вашия тип кожа.

Тъй като резултатите са постоянни, лазерната епилация всъщност може да бъде по-евтина от другите опции за епилация с течение на времето. Въпреки че може да похарчите няколкостотин лева за 3-6 процедури за лазерна епилация, необходими за най-добри резултати, след като приключите, няма да ви се налага да плащате за месечна кола маска или покупка на бръсначи. В рамките на няколко години процедурата се изплаща. Освен това няма да се налага да губите време за епилация, което може да ви даде повече свободно време да правите нещата, които са наистина важни за вас.

С лазерна епилация могат да се третират и по-тънки и по-плътни косми на почти всички части на тялото, прилага се и при хора с по-светла или по-тъмна кожа.

Може да сте чували слухове, че лазерната епилация работи само при хора със светла кожа и тъмна коса. Макар че това често се смята за най-лесната комбинация за работа в миналото, хората с други типове коса и кожа също могат да постигнат страхотни резултати с модерните лазери.

Лазерът Soprano Titanium, който използваме, позволява премахване на косми върху големи и малки площи, както при мъже, така и при жени. Това означава, че можем да премахнем космите по краката, гърдите или гърба ви, както и можем да премахнем космите в по-деликатни зони, като например по горната устна или бикини линията по време на същата сесия. В зависимост от областите, които искате да третирате, една сесия може да бъде само няколко минути или до един час.

Лазерната епилация ви позволява да поддържате гладка кожа между процедурите

Едно от нещата, които много хора не харесват при повечето методи за епилация, е необходимостта космите да са дълги, за да е ефективен методът.. С кола маската, например, се очаква да не премахвате космите си между всяка сесия, което означава, че ще имате повече косми за определен период.. С лазерната епилация обаче всъщност ви насърчаваме да поддържате гладка кожа между процедурите. 

Ако сте готови за трайно обезкосмяване, запишете час при нас и не след дълго ще се радвате на красива, гладка и нежна кожа. 

Leave a comment